Skift el-selskab og opnå velkomst bonus

En hel del af de etablerede og nye el-selskaber vi gerne have helt nye kunder og derfor til byder de en velkomst bonus på op til 500 kroner.

Ofte vil de kræve, at du er hos dem mindst 6 måneder, så der er helt sikre på at tjene de 500 hjem igen, men for dig som kunde er det kun Win / win.

Priserne på el-markedet er SÅ lave og under voldsom konkurrence og ligegyldigt hvilket nyt el-selskab du vælger vil du få ultra lave el-priser og dermed en god økonomi i at skifte for at få deres bonus.

El-selskaberne håber naturligvis at du bliver hos dem, så de kan tjene lidt ekstra på din konto efter de 6 måneder, men du er ikke forpligtet til at blive hos dem og kan blot skifte over til et nyt selskab, der også har velkomstbonus.

Kan det betale sig at gå efter bonus på el

Svaret er enkelt = JA.

Som sagt er priserne på El under voldsom konkurrence og el.-selskabernes del af din samlede udgift til EL er faktisk ikke ret høj – ud over udgiften til el-selskabet kommer der tvungne afgifter på , så ingen kan regulerer (ud over lige regeringen) og derfor er prisen på el i Danmark ret ens for forbrugeren.

Grunden til flere el-selskaber til byder en velkomst-bonus er ganske enkelt at de gerne vil have fler nye kunder. De tjener intet de første 3 – 4 måneder og håber du bliver hos dem.

Hvis du hvert 6 måned skifter til en ny el-udbyder, der har bonus kan du med andre ord spare omkring 1.000 kroner om året blot ved at lave et par hurtige klik på nettet.

Det er en ret god timeløn må man sige

Herunder kan du se hvem der til byder velkomstbonus netop nu

Vest Energi til byder netop nu 500 kroner i velkomst bonus – Læs mere her