Spar penge med straksafregning

Hvis du skifter til straksafregning af strøm, kan du planlægge din bolig strømforbrug til de tidsrum, hvor strømmen er billigst.

Strømmen er mega dyr fra 07 til 08 om morgenen og igen fra 16 til 21.

Netop i de tidsrum, hvor alle andre skal gøre sig klar til at komme i skole og på arbejde og senere om aftenen, når aller er kommet hjem.

Se det kan du udnytte til DIN fordel.

Skift til straksafregning af strøm

De fleste har en løsning, hvor de betaler en gennemsnitslig dagspris for strømmen, men hos langt de fleste el-selskaber, kan du skifte over til straksafregning.

Det betyder du kan få lov til at bruge meget strøm, når strømmen er billig og det kan du spare enormt meget ved.

Det kræver kun en lille smule ændring af jeres adfærd

Du kan kan se strømprisen på dit elværks hjemmeside og på den måde finde ud af, hvornår det er du kan få meget billig strøm.

Det er typisk når det blæser og når der er høj sol.

Starter du din vaskemaskine konsekvent på de tidspunkter, ja og din opvaskemaskine, kan du nemt spare 200 om måneden -og går du Alle in, kan du spare meget mere.

TIP:
Sammenlign gratis elpriserne hos Tjenestetorvet -og se om det kan betale sig at skifte el-leverandør – Klik her og læs mere

Spil playstation, når det blæser

Du kan lærer dine børn, at bruge straksafregning effektivt, ved at lærer dem, hvornår der er billigt strøm.

Når det blæser meget og der er sol, ja så er strømprisen HELT i bund og så må de gerne spille.

Desværre vil ungerne helst være inden for når der er regnvejr og ingen blæst. Men så må de sku lige læse lektier den dag.

Det koster ikke noget at skifte til straksafregning

Før I kan begynde at spekulere i vaskemaskine-start, når det blæser, skal I skifte til straksafregning og det koster sjældent noget.
Dit energiselskab vil meget gerne have du bruger strøm, når der er høj sol og de blæser og der kan de nærmest ikke komme af med strømmen – der produceres mere end der forbruge og derfor får du det smidt i nakken.